KEVÄÄN FIILIKSET

Kevät on täällä!
Melkein voisi sanoa, että kesä tuli suoraan kun näitä lämpötiloja katselee. Aivan mahtavaa! Tuntuu vaan niin mielettömältä, kun valoa riittää pitkälle iltaan, kaikki kukkii ja maailma muuttuu taas vihreäksi. Ei voi kun hyppelehtiä ilosta pitkin poikin ja ihastella. Toissapäivänä käytiinkin Laajasalossa ulkoilemassa luonnossa ja nauttimassa aurinkoisesta päivästä käppäillen pitkin ja poikin. Teki mielelle hyvää lähteä vähän pois omista nurkista ja istuskella katselemassa merta. Helsingissä on niin paljon kauniita paikkoja joissa ei ole tullut käytyä.

Asiat on täällä siis mallillaan, energiaa tuntuu riittävän ja treeneissä tulee kehitystä hitaasti, mutta varmasti. Hieman olen kyllä tuskastellut pienen malttamattomuuden kanssa, koska tuntuu ettei tapahdu tarpeeksi ja pieni pelkäävä piru nostaan päätään, ettei olla päästy tarpeeksi pitkälle kehityksessä.
Alkaa meinaan ovella kolkuttelemaan parin viikon päästä Karjalan Kovin 2018 karsinnat. Ne kun ovat tämän vuoden tavoitteeni. Mutta sittenpähän nähdään mitä vuodessa olen saanut aikaiseksi ja mihin se riittää tämän vuoden karsinnoissa!Ainakin tämän hetkinen ohjelmointini tuntuu toimivan mielen, kropan ja töiden kanssa. Monta palikkaa tuntuu siis olevan kohdallaan, vaikkakin töitä on hurjasti jäljellä jos kisapaikka saavutetaan.

Vaikkakin välillä vellon ristiriitaisissa tunnelmissa kehitykseni suhteen, niin silti tälläkin hetkellä nautin treenaamisesta todella paljon, sillä pääsee jo pitkälle!

P.S
Tässä pari viikkoa olen koittanut kuvailla materiaalia vlogia varten. Homma on vielä aivan lasten kengissä ja katsotaan saanko mitään vähänkään julkaisukelpoista ja järkevää ulos. MUTTA yritys on kova! Hyvällä tuurilla julkaisen ensimmäisen jakson ensiviikon loppuna. Mitäs siitä tuumaatte?

Follow – @mariassamia

xo Mia

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday