Kevään uutiset

Alkuvuosi on hujahtanut sellaista vauhtia ettei tosikaan. Nyt on jo maaliskuu menossa ja kevät kolkuttelee ovella toden teolla. Päivät on pitkiä, aamulla herää valoiseen aikaan ja valoa riittää pitkälle iltaan. Jotenkin aivan ihanaa (kohta pääsee ulkoileen kuten kuvissa). Optimismia?
No kuitenkin blogin puolella on ollut hiljaiseloa, täysin ajan ja inspiraation puutteen vuoksi. Muunmuassa ihanan Madeiran reissun postaus odottelee päivän valoa, mutta se on tulossa… Instagramissa olen pyrkinyt olemaan tasaisen aktiivinen ja siellä seuraajat ovat melko hyvin kartalla pysyneetkin menosta. Luulisin.

Kuitenkin päivitellään nyt pikakuulumiset tännekin. Treeneihin jotka on sujuneet hyvin omalla painollaan, tuli nyt pikkuinen 2 viikon tauko kovan flunssan vuoksi. En ole noin häijyssä kuumeessa ollut vuosiin. Viime viikon alun olin 3 päivää sahaavassa lähes 40 asteen kuumeessa ja se vei aivan äksäksi sängyn pohjalle. Lisäksi meni monta päivää keräillessä voimia takaisin. Nyt alkaa olemaan voimat ennallaan ja taas arjessa kiinni. Kuitenkin vasta ensi viikolla palataan hiljalleen normaaliin treenirytmiin.

Yksi iso mullistus on tapahtumassa nyt kevään kuukausina ja tämä asia on pitänyt viime kuukauden melko kiireisenä. Kruununhaka saa jäädä taakse ja uusi koti kutsuu näillä näkymin. Joten @skandikoti siis muuttaa, jos kaikki menee putkeen niin kuun vaihteessa jo. Tästä lisää kun asiat virallistuvat ja voi juhlia, siihen asti jännitetään kaikki sormet ja varpaat ristissä.

Seuraamaan arkea pääset parhaiten instagramissa

@mariassamia

xo Mia

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday