Kisaamaan Unbroken 2017

Nyt se on sitten edessä, nimittäin ensimmäiset CrossFit-kisani. Tai olen vuosi sitten kesällä kilpaillut Hietsu Beach Battlessa. Niihin pääsi nopeimmat ilmoittautujat, kisa oli 1 päiväinen ja piti sisällään vain 3 lajia. Eli nyt on ensimmäiset kilpailuni, joihin oli karsinta ensin ja 32 parasta sai kisapaikan.

Ensinnäkään koko karsintoja en ollut ajatellut tekeväni, koska ei vain huvittanut ja en ollut suunnitellut asiaa. Kuitenkin tuntiohjelmoinnissa kun sen näin, heräsi sittenkin edellisenä päivänä fiilis että katsotaan nyt ja kokeillaan missä mennään. Olin myös päättänyt etten lähtisi kisaamaan vaikka paikka tulisi, en ollut suunitellut kisoja tähän syksyyn ohjelmaani, vain tämä oli syynä tähän. Suunitelmissani oli treenailla hyvin loppuvuoteen saakka ja katsoa sitten minne sijoittuu WW-karsinnoissa.

Kuitenkin nyt karsintalaji menikin kohtuu hyvin ja lopullinen sijoitus oli 31/71. Kilapiluhenkisyys nosti aika hyvin päätään ja en voinut olla ottamatta kisapaikkaa vastaan. Joten sinne sitä mennään lokakuun lopulla jumppaamaan hieman kovemmin ja jännittämään kuinka selvitään!

Nähdään 27-28.10 Espoon Tapiolan urheiluhallissa!

xo Mia

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday