Kodin vuosipäivä-kuvia before/after

Yhdessä aiemmassa postauksessani olen kirjoittanut kodin tärkeydestä itselleni (Pääset lukemaan vanhan postauksen tästä) ja silloin eksyin katselemaan asuntomme remonttikuvia. Niitä on niin paljon että päätin tehdä teille kodistamme ihan erillisen before-after postauksen. Tänään 9.12 tuleekin jo vuosi siitä kun ostimme tämän nykyisen asuntomme ja remontoimme sitä yötäpäivää kirjaimellisti kaiken ajan mitä emme olleet töissä! Silloin oli henkinen ja fyysinen jaksaminen koetuksella 3kk rypistyksen verran ja parisuhdekin sai hittiä. Nyt sitä remontti aikaa voi jo miettiä monelle kommellukselle nauraen. Ihan hetkeen remontin jälkeen ei kyllä naurattanut ja meni akkuja lataillessa melkoinen tovi prokkiksen jälkeen. Teimme kaiken mitä kykenimme itse, eli käytännössä kaikki purusta pintojen uudeelleen tekoon. Tietenkin kaikki luvanvaraiset työt suoritti ammattilaiset. Saimme myös ystäviltä ja tutuilta korvaamattoman paljon apua, neuvoja ja henkistä tukea homman aikana. Ilman kaikkea tätä ei olisi silloin kyllä saatu hommaa pulkkaan!

Nyt olemme sitten todellakin nauttineet kodistamme, josta teimme juuri sellaisen kuin halusimme!

Tässä teille “pieni” kuvapläjäys ostokunto-remppa-valmis.

Pohja – Muutoksia pohjaan tuli paljon, vanhasta keittiöstä tuli MH. Entisen OH ja MH väliseinä purettiin ja toinen oviaukko (vanhan MH) laitettiin kiinni, jotta saatiin tila auki ja AVOK-OHksi ja eteiseen pieni VH.

Eteinen – Pienet komerot purettiin ja entisen MH oviaukko laitettiin kiinni. Näin saatiin vaatehuone eteiseen.

Avokeittiö – Nykyinen Keittiömme oli entinen olohuone, jossa 70-luvulla rakennettu järkäle avotakka. Ihanat vanhat kaakelitakat oli purettu 60-70-luvulla. Enään talossamme alkuperäisiä takkoja ei saa purkaa ONNEKSI! Takasta päätettiin luopua, jotta pohjaratkaisusta saatiin toimiva ja avara.

Olohuone –  Entisen makuuhuoneen ja olohuoneen välinen seinä purettiin, jotta tila saatiin aukinaiseksi olohuonetta ja keittiötä varten. Eteiseen vievä toinen oviaukko laitettiin kiinni.

Makuuhuone – Entinen keittiö. “Palvelijan ovi” laitettiin kiinni huoneesta ja laskettu katto purettiin.

Kylpyhuone/Wc – Kaikki uusiksi lattiasta kattoon.

Parveke – Äärettömän pieni, mutta niin IHANA kesäisin!

Noin tässä tää pikkuremppa kuvina taputeltu. Paljon mahtui tähän remppamatkaan ja epäonnistumisien kautta onnistuneeseen lopputulokseen. Ihan hetkeen ei vielä aloiteta kuitenkaan uutta projektia.

xo Mia

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday