Koti

Nyt kun pääsen tätä julkaistessani työrytmistä ja vapaille tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä mennä kotiin. Maailman paras paikka! Ehdottomasti.

Olen aina ollut koti-ihminen. Uskon sen tulevan jo lapsuudesta. Äitini on aina ollut kotona viihtyvä ja tykännyt laittaa kodin kauniiksi. Lapsena jo kotona on ollut parasta olla, se fiilis on aikuisenakin jatkunut. Myös sen olen oppinut äidiltäni että koti voi olla missä vain, on ihmisestä kiinni tekeekö paikan kodikkaaksi itselleen.

Home_decor_puukaappi_sisustus

Jackrussel, koira, kotiå

Itselleni ei ole väliä missä päin maailmaa koti on, kunhan siellä on fiilis joka kolahtaa heti ja silloin saan luotua sinne oman tukipaikkani, josta saan energiaa. Pystyn olemaan reissuissa pitkäänkin ja irrottautumaan täysin arjesta, mutta silloinkin pitkässä juoksussa kaipaan omaa paikkaa missä saan olla rauhassa tarvittaessa.

Koti on itselleni paikka missä täytyy saada olla täysin rauhassa ja irti kaikesta jos niin haluaa. Saatan pitää päiviä jolloin olen koko päivän vain kotosalla touhuten omia juttujani, käpytellen koiran kanssa ulkona ja parasta näissä on se ettei tarvitse puhua yhtään kenellekään. Sosiaalinen kuorma on suurta kaikista suunnista kaupungissa asuessa, harrastaessa ja työskennellessä. Itse olen persoona joka tarvitsee omaa aikaa ja tilaa paljon voidakseni hyvin.
Olen tehnyt kodista aina sellaisen jossa mikään ei ärsytä tai häiritse itseäni ja mielilepää aina kun siellä olen.

Nauttikaa niistä jutuista mitkä teille tekee hyvänmielen ja olkaa siellä missä on hyvä olla! #onlygoodvibes

xo Mia

0
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Avatar

    Hei ihan pakko kysyä sun tv-tasosta, onko noi kirjoja tossa vaan alla, vai millainen? Aivan ihana koti sulla!

    1. Avatar

      Moikka! Ne on vanhoja tiiliä joihin oon sutinut maalia päälle ja vanhat lankut hyllyinä. Ja kiitos paljon ☺️

Vastaa

Close Menu

Black Friday