Microblading?

Nyt tulee tietoa ja tarinaa turhamaisesta kauneuden ehostustoimenpiteestä sivun täydeltä! Nimittäin kerron mikroblading-kulmakarvoista! Miehet voitte klikata itsenne hiiteen kiireen vilkkaa, ellette sitten ole miettineet kyseistä toimenpidettä.

Kävin ensimmäisen kerran tekemässä kulmani mikroblading-tekniikalla Kersti Kivellä noin vuosi sitten ja kävin jokin aika sitten ne vahvistamassa. Samalla päätin koota pienen infon tästä toimenpiteestä ja neuvotella ALEKOODIN (löytyy postauksen lopusta) teille, jotka päädytte postaukseni lukemaan ja mietitte minne menisitte kulmanne toteuttamaan. Kerron kuitenkin miten päädyin ratkaisuun itse alun perin. Olen aina pitänyt huolitelluista ja kauniin muotoisista kulmista, mutta en lainkaan niiden meikkaamisesta. Olen laiska ja jatkuvasti hikoilemassa treeneissä ja meikkaan kunnolla vain muutamia kertoja vuodessa. Joten voitte kuvitella, että ei kuulu lempipuuhiin naaman puunaaminen meikein. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö tykkäisi olla huoliteltu ja siksi kulmien mikroblading oli oiva apu omaan arkeeni.

Kesrti Kiven @kerstibrows löysin instagramista, selaillessani mielestäni kauniita kulmia ja etsiessäni tekijää, sama nimi vilahteli useaan otteeseen kulmien takana. Otin selvää missä hän tekee ja millä tuotteilla.
Tämä on ehkä se tärkein osuus ehdottomasti nimittäin taustatyö!
Älä hurahda edulliseen tarjoukseen ja pääty jonkun kotiin hämyiseen nurkkaan. Ole tietoinen tekijän taustoista ja taidoista sekä välineistä/tuotteista mitä hän käyttää. Tämä “kulmabisnes” on räjähtänyt käsiin viimeisen vuoden aikana ja olen itsekin kuullut mitä kauheimpia tarinoita ja nähnyt pieleen menneitä kulmia. Tyypillisemmät virheet ovat kulmien liian syvälle ihoon teko, jolloin iho alkaa tekemään pahimmassa tapauksessa hyvin paksua arpikudosta ja oma kulmakarva ei enään kasva ja iho ”kohoaa”. Toinen on epäpuhtaat väriaineet, jotka sisältävät raskasmetalleja ja väri muuttuu sinertäväksi ajan kanssa, eikä kulu kuulumallaan tavalla pois. Tietenkin aseptiikka välineissä ja tiloissa missä toimenpide tehdään on merkitystä, jotta ei tule tulehduksia. Kuitenkin ammattitaitoisen ja perehtyneet kulmatekijän luona on kaikki edellämainitut asiat kunnossa ja lopputulos varmasti hyvä.

ENNEN & JÄLKEEN KUVIA OMISTA KULMISTANI

Kulmat ennen mikrobladingia reilu vuosi sitten.
Ensimmäinen käsittely kerta. (Vuosi sitten)
Vuosi ensimmäisen laiton jälkeen.
Huolletut kulmat heti laiton jälkeen.


KÄYTÄNNÖN INFOA

Mitä mikroblading on?
Kulmienmuotoilua, jossa toimenpiteen aikana ihoon viilletään pieniä ja pinnallisia ”naarmuja” ja pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Väri häviää ihosta kokonaan noin vuodessa. Eli jos kulmiaan haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi käsittely ”touchup” vajaa vuoden jälkeen ensilaitosta.

Hinta?
Uudet kulmat 250€. Huolto 120€. Hinta vaihtelee paljonkin paikoittain.

Sattuuko se?
Mielestäni ei. Tietenkin alkuun tuntuu epämukavalle, kuin naarmutettaisiin ihoa. Ensimmäiset ääriviivat tehdään ilman puudutetta, jotta alue ei ”turpoa” puudutteesta ja näin ei tule vääränlaista lopputulosta. Tämän jälkeen kuitenkin laitetaan puudutevoidetta ja korkeintaan itselläni tuntui epämiellyttävää kirvelyn tapaista tunnetta.

Kauan tekeminen kestää?
Riippuu kuinka tuuheat kulmakarvat on itsellään ja kuinka paljon tekijä joutuu raapustelemaan. Kuitenkin kaikkinensa 1-1,5h.

Jälkihoito
Toisilla iho saattaa hieman kulmien ympäriltä punoittaa, mutta itselläni ei mitään eroa huomaa. Kulmat ovat ensimmäisen viikon hyvin tummat, verraten lopulliseen oikeaan sävyyn. Joten älä säikähdä lievää ”noita-akka lookkia”. Iholla kestää parantua kokonaan hieman reilu viikko. Ensimmäisen vrk jälkeen toimenpiteestä on hyvä pitää kulmat puhtaana, välttää voimakkaita pesuaineita ja rasvata kulmia pariin otteeseen/pv. Eikä tunkea meikkejä/kulma-aineita niihin. Lisäksi runsasta hikoilua on hyvä välttää muutama päivä ja saunaa/uimista.

Toivottavasti tästä mini-infosta on teille apua ja rohkenette pieneen operaatioon menemään jos sitä olette miettineet!
ALENNUSKOODI -50€ uusien kulmien hinnasta. Kertokaa varatessanne aikaa Kerstille koodi MIABROWS18.
Alennus on voimassa kesäkuun 2018 loppuun. Kulmien vahvistus samalla koodilla hintaan 79€.

Kersti Kivi +358 45 8948 001
www.longlastingbeauty.fi

xo Mia

0
Jaa:

This Post Has 2 Comments

 1. Avatar

  Hei, toimiiko koodi vahvistukseen?

  1. Avatar

   Moikka !
   50€ alennu on uusiin kulmiin, mutta kysyin samalle koodille vahvistuksen hintaan 79€ . 🙂

Vastaa

Close Menu

Black Friday