Minilomalle lompsis

Pieni äkkipyrähdys aurinkoon ei tee koskaan pahaa! Auringon valosta saa vaan niin paljon energiaa tähän pimeään aikaan. Muutama päivä tekee jo ihmeitä keholle ja mielelle. Siispä päätin tilaisuuden tullen lähteä ystäväni mukaan käymään Dubaissa. Pääsin tänään aamulla yövuoroista vapaille ja pikku loma ei tee kyllä pahaa. Viikonloput ovat aina keskustan alueella kiireisiä ja niin oli nytkin, tekee hyvää mennä elpymään auringon alle ja otan samalla pienen henkisen rentoutumisen treenien suhteen.

Tietyin väliajoin pyrin aina ottamaan hengähdystä kurinalaisuudestani ja irroittamaan mieltä ja kroppa treenien aikatauluttmasta elämästä. Näin ei havahdu siihen joku päivä, että ei kiinnosta enään tippaakaan vaan homma pysyy mielekkäänä. Vaikka tykkää kuin hullu puurosta jostain niin alkaa tökkimään varmasti, jos koskaan ei ole muuta ajateltavaa tai tekemistä. Tuleva viikko on ohjelmoinnissani lepoviikko, joten voi soveltaa hieman puitteiden ja aikataulujen suhteen. Ensi viikolla alkaa myös Suomen crossfit-kansan varmaan odotetuimman kilpailun karsinnat, nimittäin Winter War pärähtää käyntiin.
Kilpailuihin aion ehdottomasti koittaa karsia ja laitetaan seuraavat 3 viikkoa sormet ja varpaat ristiin, että tehty työ tuottaa tulosta!

Nyt odotan jo innolla että pääsen kuuntelemaan musiikkia uusilla sudion kuulokkeillani ja rentoutumaan koneeseen!
Jos langattomat bluetooth kuulokkeet on ostoslistalla tai jonkun joululahjalistalla käykää kurkkaamassa Sudion valikoimaa tästä. Sudio tarjoaa teille lukijoilleni alennuskoodin. Käyttämällä koodia- mariassamia15 saa -15% alennuksen koko valikoimasta ja Sudio tarjoaa ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Lisäksi jokaiselle tilaukselle saa kauniin lahjapaketoinnin kaupan päälle jouluun asti.

Mutta nyt alan pakkaamaan miniaurinkolomaani varten ja suunnataan hakemaan ystävää ja sen miestä kyytiin ja suunnataan kentälle!

Matkaa ja kuvia pääset parhaiten seuraamaan instagramissa @mariassamia

xo Mia

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday