No ohihan se meni!

Nimittäin Winter War-2019 juna! Kovasti yritin, mutta ohihan se nyt meni. Pettymyksestä on selvitty ja katse on jo tulevassa. Tätä asiaa en jää murehtimaan sekä on paljon tärkeämpiä ja isompiakin asioita maailmassa kuin yhdet kisat (ainakin minun maailmassani). Tietenkin kilpailemaan olisi ollut kiva päästä, mutta nyt kävi toistamiseen näin. Ensi vuodelle täytyy tehdä hyvät suunnitelmat treenin suhteen ja tavoitteet. Myös toivon, että ei tule loukkaantumisia ja vanha olkapäävamma jatkaa kuntoutumistaan, sekä ensi vuonna pääsisi useammat kisat kisailemaan. Paljon avasin instagramin puolella fiiliksiäni jokaisesta lajista ja karsinnasta kokonaisuutena, joten aika lailla kaikki on nyt sanottu ja aika laittaa tän vuoden treenikirja kiinni ja aukaista uusi kirja ja puhtaat sivut sitten ensi vuoden puolella.

Nämä kaikki ajatukset on ollut hyvä laittaa pakettiin viikon lomalla, jossa on ollut pääosassa vain oleminen. Olen kuunnellut kirjoja, täyttänyt miljoona ristikkoa ja ottanut aurinkoa, sekä nähnyt ihania paikkoja. Some ja puhelin on ollut pääosin kiinni ja kaikki ajatukset poissa arjesta.
Kunnon nollaus. Täältä huomenna lähdetään kotia kohti ja ladatuilla akuilla töihin pariksi päiväksi, mutta sitten lähden joulun viettoon heti joulupäivänä perheen luokse.

Ja hei vietetään ihana joulu sekä uusi vuosi vielä ennen uuden vuoden tulevia kuvioita!

xo Mia

3
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday