Perusviikko

Hei ihanaa maanantaita ja tulevaa viikkoa! Moni aloittaa työviikkonsa täällä jäädään taas vuorostaan vapaille viikonlopun yövuorojen jäljiltä.

Aiemmin olen kirjoittanutkin postauksen- Miten mä treenaan?
Tässä postauksessa on nyt kuitenkin teille näytille mun toissaviikkoni  ja treenit yksinkertaiseti vähän avattuna päivä kerrallaan.
Tässä ne siis ihmeteltäväksi jokseenkin siinä ei paljon ihmeteltävää ole, yksinkertaista treenin ja työn mukaan pyörimistä. Hirveästi ei muuta aikatauluun mahdu tai jos päivät täyttää kaikella muulla jää lepääminen liian vähälle. Mitään jännittävää alla ei siis ole luvassa. Voitte napata itsellenne treeni-inspistä, ideoita treeneistä tai muuten vain vilkaista miten rytmitän viikon treenit työvuororytmini kanssa. Yleisesti pyrin siihen että joka viikko on torstai ja sunnuntai lepopäiviä ja en vaihda niitä ja treenipäiviäni työrytmini mukaan ja niille päiville sovin jotain pientä sosiaalista toimintaa ystävien kanssa, jotta elemässäni olisi jotain muutakin kuin treeni ja työ!

MAANANTAI – Vapaapäivä

Aamuni alkoi vapaille tyypilliseen tapaani. Rauhallisesti (kuten aiemmin olen kertonut hitaista aamuistani) ja fiilistelemällä ilman kelloa, automaatio on kropalla klo. 9 aikaan herätys, kuten tänäkin maanantaina oli. Katsoin sarjaani aamupalalla ja kuuntelin musiikkia. Hoidin kotiaskareita ja kokkailin aamupäivän. Poikkeuksellisesti treeneihin lähdin vasta 14 aikaan, koska tänä päivänä olin sopinut treenit painonnostovalmentajani kanssa klo.15 jälkeen. Iltapäivä meni salilla ja illasta kotiin syömään, suihkuun ja rauhoittumaan.

TIISTAI – Vapaapäivä

Rutiiniaamuni kuten maanantaina. Menin treenailemaan 12 aikaan ja jumppailujen jälkeen menin hakemaan parasta pad thaita kurvin salin vieressä olevasta Thai Streetfood paikasta! NAM! Sitten saunaan+kylmään ja samalla näkee treenikavereita. Loppu ilta meni kotona rauhassa touhutessa ja kokkaillessa valmiiksi ruokia.

KESKIVIIKKO – Päivävuoro 9-21

Treenit tein aamulla ennen töitä. Eli klo.5.15 soi kello ja 6 olin salilla. Klo.8 aikaan suuntasin töihin ja kävin jääpaljussa ja suihkussa. Täydellinen aloitus työpäivälle! Pääsin ajoissa kotiin ja nopeasti suihkun kautta nukkumaan, ettei yöunet jäisi liian lyhyiksi.

TORSTAI  – Päivävuoro 9-21

Treeneistä lepo joten herätys oli vasta 7.30! Tää on aina kiva kun rytmi sattuu näin ja lepopäivä on päivävuoron päivänä. Otin aamun rauhassa ennen töihin menoa. Koko päivä menikin luonnollisesti töissä ollessa.

PERJANTAI – Yövuoro 21-9

Heräilin 9 aikaan, laiskottelin koko aamupäivän ja katselin vain sarjaa Mer De Plastico jolla muistuttelen mieleen Espanjan taitojani. Päikkärit tuli nukuttua ja iltapäivästä suuntasin treenaamaan. Treeneistä suoraan yövuoroon.

LAUANTAI – Yövuoro 21-9

Aamulla klo 9 töistä päästyä kotiin suihkuun ja nukkumaan klo 10. Herätys klo.15 aikoihin. Ruokaa ja rauhallista menoa iltapäivä. Töihin treenaamaan 18 aikoihin.

SUNNUNTAI – Vapaat alkoi
Töistä pääsin 9 aamulla ja nukuin muutaman tunnin päiväunet, koska illalla lähti lento Dubaihin ja tiesin ettei koneessa nukkuminen onnistu kovinkaan hyvin. Lepo treeneistä. Toisen yövuoron jälkeinen päivä päikkäreistä huolimatta on aina raskas ja odottaa vain iltaa jotta pääsee nukkumaan. Näin oli tänäkin päivänä.

Kuvat – Susanna Tuovinen

Tuolta perusviikkoni näyttää viikosta toiseen, työpäivät vain vaihtavat paikkaa ja homma rullaa omalla painollaan. Viime viikko olikin poikkeuksellinen sillä olin lepoviikkoani viettämässä ystävän kanssa Dubain auringon alla maanantaista perjantaihin. Dubaista ja mitä itse siitä pidin postauksen ajattelin tehdä teille tässä lähiaikoina. Täällä Suomessa on melko pimeää ja aurinko teki terää nyt odotan jo joulua, sillä ekaa kertaa vuosiin saan kotiin taas oikean kuusen ja on aikaa laittaa jouluvaloja! Ihanaa!

xo Mia

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday