SEMINYAK – Bali

Lähellä pääkaupunkia Kutaa ja vilinää huomattavasti enemmän kuin aiemmissa postauksissani olen kirjoittanut paikoista Canggu, Ubud ja Uluwatu. Shoppailijalle ja bilettäjälle ehdottomasti menoa ja meininkiä riittämiin. Tälläiselle mummolle ja rauhallisuuden tavoittelijalle ihmisiä ehkä liiaksiin. Kuitenkin kivoja ravintoloita, majoitusta ja kojuja paljon. Tekemistä riittää rannoilla vesiurheilun merkeissä.

RUOKA

Fat Chow – Söin äärettömän hyvän padthain täällä!

Nalu Bowls Shelter Bali – Ihana paikka ja äärettömän suosittu. Mentiin aamiaiselle todella hyvissä ajoin ja hyvä niin, sillä suurin osa pöydistä oli varattu valmiiksi ja porukkaa virtasi 8 eteenpäin tasaiseen tahtiin sisään. Ihanaa syötävää listan täydeltä.

KU DE TA – Hieman näyttäytymispaikka, mutta ihan mukava päivän viettoon.

The Straw Hut (Art Cafe) – Aivan ihana kahvila ja hyvä lista!

Grain Bali – Kiva paikka aamupalalle.

FAT CHOW

NALU BOWLS SHELTER BALI

 

THE STRAW HUT

GRAIN BALI

RANNAT & AKTIVITEETIT

Kaikista likaisimmat rannat. Muovia on joka puolella ja sitä ajetaan aamuauringon noustessa rannoilta perälavoittain pois. Surullista mutta totta… Ei mikään elämys Seminyakin rannat siis. Aallot ja matalat rannat tosin aloittelijan surffaukseen mitä mainioimmat.

Potatoe Head Beach Club – Paikka aukeaa 10, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla varaamassa tuoleja, muuten tulet jäämään ilman jos haluat nauttia auringosta ja päivästä löhöillen.

@fiadaniela

POTATOE HEAD BEACH CLUB

MAJOITUS

Joka makuun jotai. Paljon ihania villoja sisäpihoilla ja pienillä kujilla, joissa saa nauttia omasta rauhasta vaikka ihmisvilinä on kulman takana.

FOLLOW – @mariassamia

xo Mia

3
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday