TALVI TULI JA MENI?

En välitä talvesta täällä etelässä, koska joka vuosi tuntuu käyvän sama homma. Ensin tupruttaa kaikki paikat kivan valkoiseksi ja kiva pikku pakkanen. Aamulla avaat oven ja olet lähdössä kaikissa toppavaatetuksissa koiran kanssa ulos, PAM taivaalta tulee kaatamalla vettä ja lunta ei näy missään. Siinä sitten maanittelemaan koiraa ulos... Tule tule tule nyt mennään vaan nopeasti ja se katsoo sua oletko hullu kastun litimäräksi ekoilla askeleilla! EN TULE! Siinä vaiheessa olet jo itse litimärkä ja peli menetetty. Silti En kuitenkaan masennu tästä ja kääriydy sisälle viltteihin (vaikka pienessä mielessä käy sekin ja luulen, että jos Laikku saisi valita se ei lähtisi ulos koskaan sateella, vain silloin kun on lunta, kuivaa tai aurinkoa) vaikka olisi kaatosade tai paukkupakkanen. Kuitenkin tykkäisin jos keli pysyisi hieman vakaampana ja pidempään samanlaisena.

Ensimmäisenä aamuisin kun lähtee pienelle happihyppelylle, lähtee päivä kuitenkin eritavalla käyntiin. Tämä toimii itselläni ainakin ja on välttämättömyys kun omistaa koiran. Näen itse sen vain kivana asiana enkä vastenmielisenä pakkopullana, mitä se varmasti toisille on. Kuitenkin keli kuin keli sinne ulos on mentävä ja mukavammin se sujuu jos siitä tykkää ja pukeutumiskysymys pitkälti sanon minä! Jos on liian vähän päällä ja saa syväjäähalvauksen heti ovesta ulos mentäessä tai kastuu läpimäräksi ei siellä ulkona kukaan viihdy tai kokee ainakin olonsa hyvin epämukavaksi, eikä saa nautittua olostaan. Itse puen ennemmin liikaa kuin liian vähän päälle varpaista hiustupsuun saakka! Eipä tule kylmä tai kastu.Paljon paremmin aamut lähtee käyntiin itselläni kun vähän vetristyy ja piristyy ulkoilmasta.

Mutta hei toivotaan ettei viikonloppuna sataisi ainakaan kovin kovaa ja lähtekää nauttimaan ulkoilmasta rauhassa pieni pyrähdys siellä ei koskaan ole pahasta! Nyt fiilistelen kuvilla kuitenkin tätä pientä talvea joka meillä Helsingissä vilahti. Lisäksi odotan tossut vinossa jo helmikuun ekaa viikonloppua, koska lähdetään Tampereelle katsomaan kun Suomen kovakuntoisimmat crossfittaajat kisailevat! Harmi ettei tänä vuonna itse vielä päässyt mukaan. Kuitenkin mahtava viikonloppu varmasti fiiliksen puolesta tulossa ja sitten heitänkin rinkan selkään ja suuntaan Balin aurinkoon pariksi viikoksi kun kisat on fiilistelty ja ääni huudettu käheäksi kannustuksesta.

Hyvää viikonloppua kaikille!

xo Mia

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday