UBUD – Bali

Viihdyin muutaman päivämme vierailulla Ubudissa erittäin hyvin, ehkä voisin jopa sanoa viihtyneeni parhaiten ja Balille jos matkaan uudelleen valitsen varmasti tänne pidemmän pätkän reissustani. Voisin kuvitella meneväni paikkaan yksinkin ja hakea kokonaisvaltaista rentoutumista niin mielelle kuin keholle. Sulkisin puhelimen ja kaikki somekanavat. Joogaisin aamuauringon noustessa ja illat nauttisin kylpylöissä hoidoissa ja hieronnoissa. Toivon että joskus voin tehdä tälläisen reissun!

Keskellä viidakkoa oleva kaupunki on niin tunnelmallinen ja rauhallinen hippimeininkeineen. Kaikkialla on vanhoja temppeleitä ja valtavan vehreää. Vierivieressä pieniä ravintoloita ja putiikkeja. Sisustus tavaraa olisi voinut tuoda rekkalasteittain mukana. Haaveilinkin lottovoitosta kauppojen ohi kulkiessa ja lähtisin niin uudelleen talon sisustusreissulle tuonne voittaessani.

Kurkkaa myös edellinen juttuni Balin Canggusta, siellä kirjoitin muutaman perusjutun Balista, jotka pätevät myös Ubudiin reissatessa.

– Matkaa lentokentältä Ubudiin on reilu 1h verran taksilla ilman ruuhka-aikaa.

RUOKA

Good Karma Cafe – Todella hyvää kaikki mitä listalta valitsimme.

Herb Libary Bali – Raikasta vegeruokaa.

Kismet Restaurant & Lounge – Kaikki superhyvää ja kiva paikkana.

Bali Buda – Parasta mehua mitä olen koskaan juonut. Harmittaa etten muista varmaksi mitä siinä oli, mutta ainakin inkivääriä ja passionhedelmää. Taivaallista!

Soma Cafe – Vegepaikka, jossa kauniit annokset.

Sitten muutama tuttujen suosittelema paikka joissa emme valitettavasti ehtineet käymään.

Naughty Nuri’s Ubud

Watercress cafe Ubud

Yellow Flower Cafe

Cafe Vespa

GOOD KARMA CAFE

HERB LIBARY BALI

KISMET RESTAURANT & LOUNGE

MAJOITUS

Ubudissa on panostettu majoitustarjontaan. Toinen toistaan upeampia hotellikokonaisuuksia seisoskelee viidakon sisuksissa hulppeine altaineen ja näköaloineen. Monille allasalueille on ”päivä hinta” esimerkiksi noin 10€ jonka edestä täytyy syödä/juoda paikassa oleskellessa. Joten vaikka ei olisi mahdollista budjetin puolesta majoittua  hurjan hintaisessa paikassa, niin voi mennä nauttimaan paikasta muutoin.

AKTIVITEETIT

Ubudissa mielestäni pääpointti on upeiden paikkojen näkeminen, joogaaminen ja spassa rentoutuminen.

Tegenungan Waterfall – Upea vesiputous joka myöskin reissaajien suosiossa nähtävyytenä. Paikka avataan 6.30. Olimme itse siellä juuri tuolloin auringon nousun aikaan. Paikka oli upea ja olimme ainoat siellä, joten saimme rauhassa ihastella paikkaa. Heti 7 jälkeen alkoi ihmisvirtaa tulemaan, joten me jo livistimme.

Tegallalang Rice Terrace – Täynnä reissaajia, joten tänne kannattaa kanssa mennä auringon nousun aikaan, jos haluaa välttää ihmismassat. Näkemisen arvoinen paikka!

Hotel Tjampuhan – Hieno hotelli upeilla näkymillä. Kaunis spa näkymillä alas viidakkojoelle. Tarjoaa kaikkia mahdollisisa hoitoja. Lisäksi paikassa on sauna, kylmä-ja kuuma-allas.

The Yoga Barn – Reissaajien suosima paikka. Iso ja kaunis paikka. Paljon eri aikoina tuntitarjontaa.

Jungle Fish Bali – Viidakon suojassa hieno allasalue. Paikkaan on tunkua, joten kannattaa mennä jo heti aamusta.

Nur Salon Ubud – Olimme paikassa 3,5h kestävässä hoidossa sateisena iltapäivänä. Hoitoon kuului hieronta, vartalokuorinta, jogurttinaamio keholle, kylpy, kasvo- ja hiushoito. Täydellinen rentoutus taattu. Paikka oli ihan keskustassa, mutta niin rauhallinen ja kaunis!

Campuhan Ridge Walk – Kaunis kävelyreitti.

TEGENUNGAN WATERFALL

TEGALLALANG RISE TERRACE

 

HOTEL TJAMPUHAN

THE YOGA BARN

THE JUNGLE FISH

NUR SALON BALI

FOLLOW – @mariassamia

xo Mia

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday