Uusia tuulia

Heippa kaikille! Mahtavaa saada tulla osaksi Poselandin bloggaajia ja tuoda näin vähän uusia tuulia omaan elämään. Tätä ensimmäistä tekstiä kirjoittaessani sunnuntaina katselin Finnairin siipeä ja vitivalkoista pilvihattaraa alapuolellani ja odotin kuumeisesti kahvia! Kärryn osuttua kohdalleni alkoi turbulenssi ja odotus vaan venyi. Lisäksi koitin otsarypyssä (kahviharmituksesta) miettiä mitä teille tiivistetysti itsestäni ja tulevan blogini suunnasta kirjoitan.

Aloitetaanpa tästä perusjutusta että, asun Helsingissä ja olen 27-vuotias. Lisäksi olen intohimoinen viimevuosien muotiharrastuksen harrastaja. Ah se ihana CrossFit, josta tuntuu kaikki vastaantulevat kommentoivan – Onko buumi jo laantunut? Ei, ei se ole. Laji tuntuu olevan ihmisille joko/tai, siihen lähtee mukaan täysin tai ei kiinnostu juurikaan ja käyminen loppuu. Tämä on vain mun fiilis, en tiedä absoluuttista totuutta harrastajista. Kuitenkin tuntuma on, että jatkuvasti kävijöitä riittää ja uusia iloisia jumppaajia ilmestyy kuvioihin. Tulen lajista kirjoittamaan varmasti infotyyppisen postauksen tässä lähiviikkoina, jolla pääsee sisään hieman siihen, mitä se CrossFit lajina on ja kerron omaa taustaani tähän liittyen. Näin pääsette mukaan seuraamaan harrasteluani lajin parissa.

Toinen oleellinen ja iso juttu elämässäni harrastukseni lisäksi on tietysti työni, josta pidän muuten kovin. Olen tämän vuoden keväänä valmistunut Ensihoitajaksi AMKsta ja teen alani töitä. Työstäni en tule sen syvemmin kirjoittelemaan, kuten työpäivieni sisällöstä ym. Tietenkin tulen jakamaan teille asioita, kuten vuorotyön vaikutus elämääni ja kuinka järjestän tavoitteellista harrastusta työn ympärille jne. lifestyle meininkiä.

Tuossa ne suurimmat perusjutut, minkä ympärille elämäni nyt rakentuu. Toivon että saitte pienen ripauksen kuvaa, siitä millainen tyyppi täällä naputtelee jatkossa juttuja. Kaikkea tätä, paljon muuta ja ”sitäsuntätä” hömppää elämästäni ja arjestani tulen jakamaan teille jatkossa siis.

Palataan pian!

xo Mia

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday