VIHDOIN NE ON TÄÄLLÄ!

Nimittäin eniten odottamani Winter War 2019 karsinnat! Yaaasss!
Viime vuonna jäin karsinnoissa juuri kisojen ulkopuolelle nimittäin sijalle 36. Kilpailuihin selvittää 32 tiensä, kuten tänäkin vuonna. 

Viime vuonna olin treenaillut muutaman kuukauden itsekseen, tunneilta ja boksin ohjelmoinnista pois siirtymisen jälkeen ennen karsintoja. Väsymyskin alkoi osoitella itsestään tuohon aikaan, tuntui ettei palaudu. Jatkoin karsintojen pettymyksen jälkeen vielä kovalla draivilla Comptrain-ohjelmoinnilla helmikuuhun saakka, jolloin totesin seinän tulevan vastaan totaalisesti. Siitä kirjoitinkin alku keväästä postauksessa ”väsynyt sitä olin”.
Tein openit. Ne olivat ainoat sykettä nostavat jumpat 2kk aikana. Tein peruskuntoa ja puolieroja tasapainottavia lihaskuntoharjoitteita ja lepäsin paljon. Mietin paljon missä menee pahiten vikaan ja mitä haluan urheilulla saavuttaa. Kysymykseen oli helppo vastata. Yövalvominen useamman yön peräkkäin viikossa + viikoittain ja useita treenejä viikkoon ei vaan tahtonut onnistua omalla kohdallani, pitäisi miettiä vaihtoehtoja. Halusin kuitenkin, että pystyn työn ohella tavoitteellisesti harraste kilpaurheilla ehdottomasti!

Huhtikuun alussa vaihdon asema sijoitustani ja samalla vaihdoin yötyön pelkkään päivätyöhön. Isona asiana pidän kuitenkin myös toimivaa ohjelmaa, johon pyysin työkaveriltani Mikolta avun. Ei tarvitse itse miettiä mitään muuta kuin miltä kroppa tuntuu, kertoa treenien tuloksia ja keskittyä itse treenien tekoon. 
Siitä lähtikin tasaisen varma elpyminen väsymyksestä ja treenit alkoi kulkea mielen ja kropan kirkastuessa.
Karjalan Kovin tulikin sitten kilpialtua kesällä pikku olkapää vaivan kanssa (postaukset karsinnasta ja kisoista löydät täältä ja täältä).

Tämä pieni olkapäävamma on aiheuttanut hidasteita sieltä saakka, mutta vain ”vähän”. Poissa pelistä on ollut siis viimeiset 4kk kaikki ylös työnnöt, voimisteluliikkeet missä tarvittu käsiä pään päälle jne… Mutta tämäkään ei ole stressannut ihan älyttömästi
(aina välillä oon tietenkin panikoinut, mutta yllättävän vähän sanoisin), johtunee paljolti siitä että Mikko on suunnitellut vain paljon kaikkea muuta, jotka vienyt omaa kehitystä kiitettävästi eteenpäin ja ei ole ehtinyt keskittymään stressaamaan asioita mitä ei pysty tekemään. Nyt kuitenkin marraskuun ollaan pystytty lisäämään kaikki liikkeet takaisin hyvällä tuloksella, maltti on ollut valttia siis!

Ja nyt ollaankin jo tässä intopiukeena odottamassa ja tekemässä viikoittain julkaistavia karsintalajeja.

Karsinnat on mielestäni yksi parhaista mittareista koska…
-Pistän itseäni aina enemmän likoon, kun tavoittelen jotain tavoitetta konkreettisesti.
-Näkee hyvin missä tasolla kulkee karsinnoissa kisailevien joukossa.
-Heikkoudet ja vahvuudet konkretisoituu.
-Auttaa motivoitumaan lisää jos/kun/ yleinsä kuitenkin tulee epäonnistumisia/ pettymyksiä isoja tai pieniä. 
-Myös isoja iloja jos ylittää itseään ja onnistuu odotuksia paremmin ja pääsee vaikka sisään itse kisaan!

Tänä vuonna itse kisaan pääseminen on ehdottomasti kiikarissa ja ollut tavoiteeni. Odotan jännityksellä nyt 3 viikkoa kestävät karsinnat,  ainakin tämä ensimmäinen laji jo osoitti nöyryyttä… Jäin ilman tulosta ensimmäisellä yrityksellä. Ei muuta kuin pää pystyyn ja yrittämään uudelleen!
Nyt vain jännitetään nämä viikot jäänkö itse oman kehityksen kanssa perään itkemään muiden painaessa vauhdilla ohitse, vai saanko tahkottua itseni joukkoon mukaan!
Se jää nähtäväksi!

Seuraamaan pääset treenailujani ja muutakin arkea parhaiten instagramissa

@mariassamia

xo Mia

3
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday