Vuosi 2017

Tähän vuoteen on mahtunut paljon ja olen taas hieman viisaampi ja paremmin perillä miten haluan olla ja elää elämääni. Ei siis ole mennyt päivääkään hukkaan tästä vuodesta. Huomasin kirjoittaessani tätä että muistan  on vain hyviä asioita. Miksi? Vuoteeni on mahtunut tietenkin huonojakin asioita ja huolta erinäisistä asioista, mutta kuitenkin isoimmassa roolissa on ehdottomasti vuodessani hyvät asiat ja vaikka raskaita/huonoja hetkiäkin on ollut, niistä on vain oppinut ja saanut voimaa. Haluan pyrkiä siihen että katson kokonaisuutta etsien kaikesta sen hyvän en huonoa. Uskon että asenne vaikuttaa myös tähän miten tuntee ja näkee kaiken lopussa asioita tarkastellessaan.

Voin sanoa että olen kiitollinen kaikesta kokemastani tänä vuonna ja vuoteni on ollut erittäin hyvä. Olen onnekas, koska en ole kohdannut valtavia menetyksiä tai kovin traagisia asioita omassa elämässäni tänä vuonna toivon etten kohtaa seuraavanakaan. Näen jatkuvasti työssäni surkeita ihmiskohtaloita, epäoikeudenmukaisuutta ja surua. Senkin takia haluan katsoa asioita omassa elämässä vain valoisammalta puolelta niin kauan kuin suinkin pystyn ja muistaa olla kiitollinen! Monesti meillä on asiat paljon paremmin kuin ajattelemme, kun vain muistaisimme pysähtyä niitä oikeasti tarkastelemaan ja vertaamaan monen muun elämään ja ongelmiin!
Toivon että onneni hyvä vuoden suhteen jatkuu ja yritän tehdä seuraavasta vuodesta vielä himpusti positiivisemman ja paremman!

Vuosi 2017 olit hyvä. Kiitos!

xo Mia

 

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday