WINTER WAR 2018

Nyt on Suomen crossfit-harrastajien vuoden odotetuin päätapahtuma Tampereella taputeltu. Kaksi päivää menee aina hujauksessa ohitse. Katsojana voin sanoa Winter War-kisojen olleen erittäin sujuvat päiviltään. Lisäksi musiikki, valot, juontaminen ja lajit oli erittäin miellyttäviä seurata ja näki, että niihin oli panostettu aikaa ja vaivannäköä. Voisin omasta puolesta sanoa, että meni täysin nappiin. Tietenkään en voi sanoa mitään kisaajien ja muiden mielipiteistä, mutta itsenäni katsojana arvioni on 10 suoritus.
Mikään ei penkillä istujaa päässyt ärsyttämään… Okei vessajonot, mutta en siitä valittaisi ja odotellessa jonon lyhenemistä pystyi piipahtaa vaikka shoppailemassa NEPRAn kojulla. Nepran Terra tightsit on super mukavaa matskua, kivan ohuen tuntuiset, kuitenkin napakat ja EI NÄY LÄPI pyllistellessä. Lisäksi ne pysyy ylhäällä ja vyötärö tarpeeksi korkea! Kaikki taidettiin paikan päällä myydä loppuun, mutta verkkokaupasta näitä ihanuuksia pitäisi löytyä 3 eri värissä! Käy nopeasti tilaamassa omasi!

Yhteistyö

Rehellisesti sanottuna ennen viikonloppua jännitin hieman alkaisiko kovin harmittamaan, kun ei itse päässyt lavalle saakka, mutta onneksi niin ei käynyt. Päinvastoin!
Voi sitä iloa mitä pystyy kokemaan yleisössä tuttujen ja tuntemattomien urheilijoiden onnistumisista. Aivan mahtava fiilis!
Itselläni kisapaikka jäi 4 sijan päähän. Kuitenkin kaikkia kisaajia seuratessa voi vain todeta tason olevan kova ja kovempi vuosi vuodelta. Itsellä ei vain vielä kunto kyseiselle lavalle riittä, joten katseli ilolla muiden onnistumisia ja keräsi omaan intoreppuun kasapäin motivaatiota ja päättäväisyyttä oman tulevan vuoden suhteen.
Kerrassaan siis mahtava viikonloppu!

Nyt suuntaan lentokentälle kuvassa olevan neidin kanssa ja otan ”mukavan” asennon vajaaksi vuorokaudeksi eteenpäin.
Jos vihaat aurinkoa ja bikinejä älä laita instagramiani @mariassamia seurantaan, mutta muussa tapauksessa sieltä pääsee seuraamaan meidän Balin rentoilua kätevästi!
BALI HERE WE COME!

xo Mia

FOLLOW – @mariassamia

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday