Ähky

Oi, miksi? Siis miksi, ihmisen pitää ottaa vielä se suklaa vaikka ei oikeesti enää tee mieli. Kai se on joku päähän sisään asennettu ajatus, kun nyt on joulu ni voi ottaa. Ei ymmärrä. Musta tuntuu, että mun sokeriton/herkuton tammikuu tulee just niin oikeaan aikaan.

Veikkaan että, ensimmäiset viikot menee ihan helposti tämän joulupyhinä jälkeen. Jos mä nyt vielä tota maistan, ai täällä on tälläistäkin, mikä tää on ja joo okei voin pelastaa sen suklaan. Kaikista hauskinta tässä on se, että mä en koskaan ole ollut mikään maailman suurin suklaafani. Mutta näköjään tilanteen tullen, mä oon suklaahullu. Nyt alkaa riittää, pelkkä ajatus jostain konvehtirasiasta niin alkaa heikottaa. Odotan jo oikeasti tammikuun alkua ja sitä et pääsee taas testaamaan omia rajojaan. Herkuttomuus oli viime vuonna hyvin avaava kokemus mulle, se energia määrä mikä tuli kun jätti sokerit pois. Se oli oikeasti uskomattoman upea kokemus.

Kävin vetämässä aamulla kunnon joulukalahiki HiiT treenit, ja voin kertoo että aineenvaihdunta oli sellasta luokkaa. Saatoin jättää infrapuna saunaan miljoona litraa hikeä. Se muuten on hyvin rentouttavaa treenin jälkeen. Silleen nauttia lämmöstä hymy huulilla. Kroppa palautuu yllättävän nopsaa, siihen päälle vielä kylmä suihku ja Voilá. Kyllä on iso hyvän olon aalto päällä.

Millain mun joulukalahiki HiiT sitten oli, kierroksia siis kolme 30,15 ja 9

  • Leuka
  • Punnerus
  • Vatsarutistu
  • Vuorikiipeiliä

Ekan kiekan välissä 100 hyppynaruhyppy, tokan kiekan välissä kahvakuula kävely ja kolmannen kiekan loppuun 100 hyppynaruhyppyä ja lankkua 3*1,30. Kyllä hiki ja hymy irtos. Kokeile ihmeessä, vaikka huomenna Tapaninpäivän kunniaksi.

Muuten joulu on mennyt iisisti, edarit ei oo taistellut ihan koko aikaa ja teinikin toi sen verta hienon todistuksen. Pientä ylilatausta oli huomattavissa edareilla jouluaattona, mut kukaan ei mennyt seinän läpi ja säbäpallotkin pysyi sillee ilman peilin pudotusta. Ylpeä huudimutsi voi ilmoittaa, et tää joulu alkaa olla tässä. Huomenna vielä chilliä menoa kampaajan muodossa. Kyllä mä pääsen huomenna nauttimaan Salon BellaPelon ammattitaidosta, laitetaan jotain uutta väriä ja efektiä uuden vuoden kunniaksi. Stay tuned ni tiedät millasta settiä mun päähän laitettiin 🙂 Ja huomen illalla ois ICEHOCKEY TIME.

 

Mä toivotan sulle siistiä joulupäivän iltaa. Ota rennosti, hymyile ja nauti.

 

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday