Kun homma menee melkein reisille

Tiedätte varmaan sanonnan nimeltä; hyvin suunniteltu, puoliksi tehty!

Tiedätte varmaan myös sanonnan nimeltä; ei mennyt ihan niin, kuin strömsössä!

Sunnuntai aamu sarasti pienen lumisateen saattelemana Haagassa. Join rauhassa aamukahvia. Tarkastaen samalla, että laukussa oli mukana viirit ja maalivahdinpaita. Herättelin vanhempaa herraa nousemaan ylös, sillä hänellä oli Salossa futsal turnaus, johon lähtö oli klo 8. Ilmassa oli pientä aamu koomaa, sen huomasi hyvin herra puhun koko ajan, sillä nyt keskityttiin enemmän haukottelua voimalla pukemiseen.

Astelin portaita alas, avasin autotallin ovea. Tunsin kuinka taskussa puhelin ilmoitti värinällä, että joku koittaa tavoittaa kellon ollessa 7;40..pikainen katse puhelimeen..

Yhden auton kuski soittaa, vastaan iloisesti huomenta! Pitkä hiljaisuus, jonka jälkeen ääni puhelimessa ilmoittaa, että ei pystykään lähtemään viemään kahta poikaa Saloon äkillisen sairastapauksen vuoksi.

Nielaisin ja nielaisin toistamiseen..mulla oli kaksi poikaa vailla ilman kyytiä ja muut autot täynnä. Eipä siinä, esitin salaa rukouksen futis jumalalle, et nyt näytä voimasi!! Samalla katsoin jo juna yhteyksiä!

Tiedättekö sanonnan;

KAIKELLA ON TAPANA JÄRJESTYÄ!!

Well, nyt oli futis jumala mukana.. erään pojan isä oli saattamassa poikaansa tapaamispaikalle ja ilmoitti, kun kerroin asian että hän lähtee kuskiksi!! Syvä huokaus ja onnen tunne valtasi kropan. Kaikki menikin helpommin, kuin edes uskalsin toivoa!!

Eka turnaus takana ja tämän hyvän karman saattelemana voin todeta, että tää joukkue menee pitkälle kevään piirisarjassa! Joukkuejohtajan sydänkohtaukselta selvittiin ja mukaan tarttui pokaalikin eli Comme ci comme ça, kaikella on tarkoitus!!

Tää näytti selkeesti taas sen, että vaikka tulis vastoinkäymisiä ei niihin kannata lannistua. Läpi vaan sanoi mummo lumessa ja hommat hoitumaan!!

Mahtavaa maanantai aamua kaikille! Tästä tulee super siisti viikko, kun vaan annat sille mahdollisuuden <3

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday