Missä on keijut, jotka siivoavat vaatekaapit?

Onko oikeesti pakko, jos sinne vaan tunkee kaikki vaatteet silleen ja sulkee oven ja silmät ja toivoo parasta, että vaatekaappi siivouskeijut tulis paikalla ja hoitais tilanteen kuntoon.

Myönnän, että oon siirtänyt tota tehtävää useasti tai sanotaanko suoraan aivan liian usein. Joka helkutin kerta kun asioin kaapilla sanon mielessäni, että huomenna.. Tämä huominen ei ole tullut edelleenkään eteen. En vaan oikeesti jaksa räjäyttää sitä..Missä helvetissä ne keijukaiset on jotka tekis ton homman mun puolesta??

Saamattomuuttako vai asioiden priorisointia?

Sanoisin omalla kohdalla sen nyt tohon priorisointiin, ja liittäisin siihen mukaan sanat. On paljon muita siistimpiä juttuja kuin vaatekaapin siivoaminen ja huppista keikkaa sit ollaankin taas unohdettu tää juttu. Kokeilin eilen töissä lähestyä tätä ajatusta silleen, että kirjoitin työpöydälle useita lappuja jossa luki siivoa vaatekaappi. Josko vaikka tällä tavalla saisin sen pinttymään päähäni ja tarttuisin toimeen. NOOOOT!!! Onhan se hyvä koittaa yrittää jotain uutta tapaa. Meitä on moneen junaan, on ihmisiä jotka rakastavat pitää paikat tiptop ja ihmisiä jotka hallitsevat hallittua kaaosta. Itse oon allekirjoittanut sopimuksen tän jälkimmäisen kanssa. Hallittu kaaos, jossa suurinpiirtein tiedän missä mikäkin on. (okei nyt on kadoksissa Minni Hiiri body, joka ei todennäköisesti löydy ennen kuin oikeasti räjäytän sen kaapin-olisko tää nyt sittenkin se motivaattori.. FIND MINNIE MOUSE BODY)

Ootko sä maltillinen siivoaja, pidätkö kaikki tavarat aina samassa paikassa?

Vai hallitun kaaoksen kannattaja?

Oon koittanut motivoida itseäni eri tavoilla, kuten myy ne vaatteet pois mitä et käytä ja täytä niiden kolot uusilla.. Juu ei oo toiminut.. Tai on toiminut niin päin, että ne kolot on täys, mutta uusia vaatekappaleita on tullut tungettua kaappiin lisää 😀 DEAR LOORD VAAN!!

Tätä kirjoittaessa toi Minni hiiri body hakkaa päässä, perkule se saattoi nyt olla ratkaiseva tekijä tähän. Ehkä mä otan itseäni niskasta kiinni ja tänään töiden jälkeen tempasen kaapin oven auki ja kurkkaan mitähän kaikkea turhuketta siellä onkaan 😀 😀

Mitenköhän sitä saisi keksittyä tähän jonkun sellasen pähkinän, ettei se aina olis niin työlästä aloittaa.. Onko mulla selkeesti liikaa vaatteita(ON, tai sanotaan näinpäin, että tykkää käyttää tiettyjä vaatteita ja loput makaa ypö yksin tai siis ryhmässä siellä pimeässä kaapissa)

Ratkaisu numero yksi: Poista ne vaatteet mitä et käytä
Ratkaisu numero kaksi: Älä anna kaapin päästä kaaokseen
Ratkaisu numero kolme: OLE HYVÄ NAINEN JA SIIVOA VAAN SE!!

Että sillee, on nää suuria juttuja, että huoh vaan 😀
Ehkä mä tänään teen historiaa ja siivoan sen tai sit en.. sen näkee sit :)

Super upeeta perjantaita kaikille ja halauksia viikonloppuusi, oot tärkeä <3

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday