• Image Slide

    No default caption setPOSELAND POSEERAUSVALMENNUS

Poseland tarjoaa ammattitaitoista poseerausvalmennusta kisoihin valmistautuville ja fitness-lajeista kiinnostuneille naisille.
Omalla ulkonäöllään kilpailevien ja esiintyvien ihmisten on muistettava, että pelkästään se millä esiintyy ei riitä, vaan tärkeämpää on miten esiintyy. Esiintyjän on osattava tuoda parhaat puolet esiin itsestään ja siihen parhaan avun saa poseerausvalmentaja Alona Kuusiston avulla.
Varaa aika TÄSTÄ.

LIKE A LADY -VALMENNUS

Like A Lady valmennus sopii kaikille jotka haluavat oppia kuinka kantaa itseään kauniisti ja itsevarmasti, korkokengillä tai ilman.
Valmentajana toimii Poselandin valmentaja Alona Kuusisto.
Varaa aika TÄSTÄ.

Johanna Guessous

2017 Fitness Classic bikini yleinen 1. sija.
2018 Oslo Grand prix 1.sija
2018 Bikini Fitness masters +35 2.sija
2018 Bikini Fitness -168 2.sija
 

“Alonan kanssa olen kulkenut pitkän tien, mutta sen tuloksena olen saanut esiintymiseeni itsevarmuutta ja pystynyt tuomaan lavalla parhaat puoleni esille. Alona on jaksanut hioa kanssani kävelyjä, asentoja, painonsiirtoja sekä asennosta toiseen siirtymisiä loputtomasti, mutta myös valanut uskoa, tsempannut ja kannustanut. “

Esiintyminen ja itsensä esille tuominen ovat kilpailutilanteessa kaikki kaikessa, hyvä fysiikka ei vaan millään yksinään riitä! Itse olen tarvinnut poseerausharjoittelua ihan valtavasti ja tarvitsen edelleen. Tässä hommassa tuskin voi tulla koskaan valmiiksi. Alonan kanssa olen kulkenut pitkän tien, mutta sen tuloksena olen saanut esiintymiseeni itsevarmuutta ja pystynyt tuomaan lavalla parhaat puoleni esille. Alona on jaksanut hioa kanssani kävelyjä, asentoja, painonsiirtoja sekä asennosta toiseen siirtymisiä loputtomasti, mutta myös valanut uskoa, tsempannut ja kannustanut. Kotiläksyiltäkään en ole tämän tarkan opettajan kanssa välttynyt, vaan kotona on tehty mielikuvaharjoittelua ja toistoja, toistoja ja toistoja. Voin lämpimästi suositella Alonan tunteja. Ryhmätunnit ovat hyvä tapa treenata omaa esiintymistä muiden katseiden alla, kisatilanteita porukassa, mutta ne myös mahdollistavat oppimisen muilta. Yksityistunneilla kannattaa kuitenkin käydä vähintään silloin tällöin, sillä silloin valmentajalla on mahdollisuus keskittyä vain kyseiseen treenaajaan ja hänen esiintymiseensä kaikkia yksityiskohtia myöten.”

 

Reetta Virtanen

2016 Junioreiden SM 1. sija
2018 Fitness Classic bikini fitness jr. 1. sija

2018 Fitness Classic bikini fitness +168 1.sija

“Otin yhteyttä Alonaan keväällä 2016 valmistautuessani ensimmäisiin bikini fitness -kisoihini. Ensimmäinen poseeraustunti jännitti minua alkuun, mutta täysin turhaan. Alonan kanssa oli helppoa harjoitella ja opin paljon uusia asioita jokaisella tunnilla. Alona ei päästänyt minua koskaan helpolla, vaan poseerauksia hiottiin kuntoon todella kauan. Esiintymisvarmuuteni kasvoi Alonan vinkeillä suunnattomasti ja sain tuotua lavalle parhaan mahdollisen version itsestäni.

Yksityistunnit olivat hyödyllisiä henkilökohtaisen opin vuoksi, mutta suosittelen ehdottomasti myös ryhmäposeeraustunteja. Niissä harjoittelimme kilpailutilannetta yhdessä muiden kanssa, sekä harjoittelimme esiintymistä pienen yleisön edessä. Mielestäni tämä on erittäin tärkeää, sillä pelkästään kotona yksin peilin edessä harjoitteleminen harvoin riittää.”

Katariina Tunturi

“Suosittelen Alonan seminaaria erityisesti jo senkin takia, että esiintymistä ja kilpailutilannetta harjoitellaan ryhmässä, se tuo tekemiseen oikeaa nostetta. Alonalla on selkeä näkemys siitä miten voittaja liikkuu lavalla, kokeneemman kilpailijan kohdalla pienet yksityiskohdat hioutuvat näyttäväksi kokonaisuudeksi hänen tarkan silmänsä ja kannustavan otteensa avulla.

Sonja Korpela

Bikini fitness juniorit 1.sija 2014

“Aloitin treenaamaan bikini fitness junior-kisoihin vuoden 2013 alussa. Heti treenaamisen kylkeen aloin harjoittelemaan poseerauksia ja kävelyä Alonan kanssa. ? Monien, monien järkyttävien köpöttelyjen jälkeen Alona sai kuin saikin tiukalla asenteellaan hiottua kävelystäni hyvän. Se ei kuitenkaan riittänyt. “Sun täytyy olla paras.” Wolffin salissa vietettiin Alonan kanssa paljon aikaa, välillä naurettiin ittemme kipeiksi ja välillä meni hermo kun mistään ei tullut mitään. Alonan perfektionistiluonne sai kuitenkin jopa mun kävelystä niin hyvän, että kävin nappaamassa bikini fitness juniori kullan kisoissa. Jos haluat oppia hyvät poseeraukset ja samalla pitää hauskaa, suosittelen ehdottomasti Alonaa.”

Nelli Heikkilä

Junioreiden Body Fitness +163 SM 1 ja Body Fitness 3.sija Fitness Classic 2016.

“Alonan poseeraustunneilta olen aina oppinut jotain uutta. Muistan kun ensimmäistä kertaa menin ryhmäposeeraustunnille ja tunnin päätyttyä olin todella yllättynyt kuinka paljon opin uusia asioita.

Tunneilla käydään hyödyllisiä ja tärkeitä asioita läpi. Niiden avulla olen saanut hyötyä esiintymiseen ja siihen miten olla lavalla. Alona osaa asiansa ja suosittelen lämpimästi menemään edes kerran hänen poseeraustunnille!”

Close Menu

Black Friday