Extempore shootin

Kun tunnen, tunnen kovaa ja vain silloin tiedän eläväni täysillä.

Olen nainen, joka on aina avoin uusille tilanteille, elän hetkessä ja janoan uusia kokemuksia, enkä pelkää sitä miten ne voivat muuttaa elämääni tai mielipiteitäni. Luotan täysillä intuitiooni ja innostun uusista jutuista helposti. Hetkessä eläminen ja varsinkin hetkessä tunteminen on aina ollut minulle ainoa tapa elää.

Kun olen avoin uusille mahdollisuuksille, ihmisille ja tilanteille, elän unelmiani todeksi ja koen unohtumattomia hetkiä. Kokemukseni tekevät minusta naisen, joka olen. Naisen, josta välillä olen itsekin vaikuttunut. Joskus se vaatii rohkeutta, uskallusta ja voimaa. Jos haluaa kokea elämässä enemmän, se ei tapahdu, jos ei itse uskalla ottaa askelia kohti uusia kokemuksia.

Haasta itseäsi tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin tavata uusia ihmisiä ja kokea uusia tilanteita. Tee juttuja extempore ja nauti hetkestä. Luota siihen, että jokainen askel kohti muutosta, vie elämääsi eteenpäin, kohti unelmiasi.

Tässä yksi ihana esimerkki hetkessä elämisestä ja aivan super intensiivisestä ja ehkä vähän kinkystä illasta. Mitä muuta voi odottaa, kun yhdistää nahkahanskat, thigh high bootsit ja ammattivalokuvaajan 😉

Time to catch the moment – REAV style

20WATT

 

 

What is the story behind your style?

Köpiksen reissullani sain koukuttavan kysymyksen Instagramin DM:ään, enkä voinut olla vastaamatta:

For me my style is individuality which comes inside me.

My style is my passion to impress myself by appreciating the woman I am.

I feel it is me and I let my style empower me.

I want to show the beauty of rawness,

realness and daring sexuality true my style.

Do you wanna do shooting?

What you got in mind?

Red lights!

I’m in!

Viiden tunnin photo shootit pitivät sisällään mielettömiä hetkiä – ihastusta, yhdessä innostumista, epätoivoa, rohkaisua ja onnistumista. Kun kahden luovan tyypin intressit sinkoilevat samaan suuntaan, it is pure fire!

Itse ihastuin Firatin vahvoihin kuviin heti. Tsekatkaa Firat instagramista @arslnfirat

Firatin omalaatuinen visio välittyy voimakkaana kokonaisuutena, joka yhdistää mielettömällä tavalla cleanit, arkkitehtuuriset ja elottomat linjat hetkiin elävien kohteiden kanssa  – He really can catch the moment.

Firat kuvaa portfolioonsa muitakin kuin ammattimalleja, luoden näin mielenkiintoisemman ja vahvemman ilmeen portfoliolle – olen onnekas, kun saan olla mukana.

Kuvauksissa muodin ammattikuvaajan kanssa opin paljon niksejä myös omiin kuvauksiin, esim. valoihin ja kropan asentoihin liittyen, näistä lisää myöhemmin!

W/ love Anna

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday