Gunwallet by Nicklas Kunz

Pue yllesi yksityiskohta, joka sanoo Badass!

Rakastan asusteita, joissa on asennetta ja streetvibaa, asusteita, jotka korostavat tyyliäni ja ovat  samalla toimivia, asusteita, joita voin rokkaa jokaisen asuni kanssa – Gunwallet on kaikkea tätä. Asuste johon voin myöntää olevani täysin koukussa.

Gunwallet on vastustamaton sekoitus tällä hetkellä nousevia trendejä shoulder harnessia ja holsteria – He just make it beyond. Nicklas ompelee jokaisen piissin itse nahasta ja laadukkaista yksityiskohdista – Tanskalaista laatua ja tyyliä.

Itse tykkään rokkaa gunwallettia nahkatakin kanssa tai perushupparin kanssa varsinkin  silloin kun kaipaan asennetta lookkiini.  Taskuttomat asutkaan eivät ole enää ongelma – tää on pelastus naiselle joka tykkää nahkahousuista. Myönnän, ihastuin myös gunwalletin ja bilemekon yhdistelmään – Pure Reav!

All you need is there – Puhelin, laturi, kuulokkeet, pankkikortti ja huulipuna! – no more handbags needed! Standout piissi, joka koukuttaa sinut ihan täysin!

Lisäksi lennän aina low fare – lentolipuilla, joka tarkoittaa että, minulla on mukanani vain käsimatkatavaralaukku sekä yksi Personal Item – mun tapauksessa läppärilaukku. This means no handbag. Gunwalletin voin pukea ylleni ja laittaa sinne kaikki tärkeimmät eikä mitään ylimääräistä -just perfect.

Pure Love + Pure Fire + Pure Reav

Gunwallet – Nicklas Kunz

Nahkatakki – Seppälä

Huulipuna – AVON, jonka sain mun ihanalta työkaverilta, koska rakastan matta huulipunia, tämä on täydellinen.

w/ love Anna K

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday