Mun Köpis – Favs

-Anna Köpiksen hemmotella sut pilalle!

Pakko vielä kirjottaa toinen postaus Köpiksestä, vielä kun olen ihan fiiliksissä edellisestä reissusta! Vuorossa siis mun Köpiksen Favs! Vaikka viime reissulla nautin tiukoista farkuista, maukkaista smørrebrodeista ja samppanjasta Torvehallernessa sekä uskomattoman hyvästä pizzasta ja leffoista Airbnb -kämpässä, niin Köpiksessä on paljon muutakin.

Nähtävyydet ovat minulle No-No. Tykkään matkustaa yksin ja tutustua uusiin ihmisiin ja fiilistellä kaiken hetkessä. En suunnittele nähtävyyksien kiertämistä, mutta kun tarjolla on ihanan viihdyttävän Köpis-kierros pienellä punaisella Wolkkarilla – En todellakaan kieltäydy. Haha, se oli hauskaa! -Aurinkoa, vesiputouksia, ja kiellettyjä ajosuuntia.

Rakastan tätä Torvehallernen tunnelmaa!

Ismageriet – Köpiksen parasta jäätelöä!

Kun tarjolla on Köpiksen parasta jäätelöä hyvässä seurassa – En todellakaan kieltäydy. Ismageriet on Amagerbrossa sijaitseva jäätelöbaari, jonne on yleensä parin korttelin mittaiset jonot. Jäätelöbaarissa on ihana fifties -viba ja jäätelö on uskomattoman hyvää. Ystäväni tarjosi minulle mixin maapähkinäsalmiakkijäätelöä, ah, loistava valinta. Ei yhtään liian makeaa, vaan juuri täydellistä – Todellakin kokeilunarvoinen paikka.

Kødbyen – Meatpacking District – Bakken

Kun tarjolla on bileet Köpisken Bakkenissa – En todellakaan kieltäydy. Ihastuin Bakken -klubiin heti. Bakken on pieni, rento ja tunnelmallinen nightclub, joka täyttyy illan aikana chillistä jengistä ja tää jengi on tullut pitämään hauskaa. Bakkenissa soi live musiikki ja tanssilattia on täynnä. Tykkään paikan sisustuksesta, jossa on ihana teollinen viba, betonilattiat ja töhrityt seinät. Ei mitään fancya vaan aitoa meininkiä, koko yön! Köpiksessä hyvä päivä bailata on Torstai – THRST is the time to go out!

Christiania – Nemoland – Rule nro. 1 Have fun!

Nemoland on ihan uskomattoman chilli mesta, aurinkoisena päivänä pihapöydät ovat täynnä hyvän tuulista jengiä. Köpiksen sisään piilotettu aarre Pusher Street on tutustumisen ja ihastumisen arvoinen. Urbaani graffiteilla koristeltu ympäristö on mun mieleen, pidän itse yleensä kaikista seinille taiteilluista tageista. Christiania on Köpiksessä sijaitseva värikäs vapaakaupunki, jossa juomansa ja sätkänsä saa nauttia rauhassa – Rule nro. 1 Have fun! Alue on pääasiassa turvallinen kun noudatat kuvauskieltoa eikä rettelöi. Chiristianiaan löytää helpoiten google mapsin avulla.

California Kitchen – Women love this!

Ja tästä en todellakaan kieltäydy. Viime viikonloppuna ystäväni vei minut syömään California Kitchen – ravintolaan. Hänen mukaansa: Women love this place – and he is so right! California Kitchen:tä saa ihania Bowleja – kvinoaa erilaisilla täytteillä, itse valitsin Mexicali Bowlin jossa oli ihan älyttömän maukasta kanaa, guacamolea, papuja, tomaattisalsaa sekä mauste kastike viimeisteltynä limellä – täydellinen compo. Ystäväni ei olisi voinut olla enää enempää oikeassa. Yksi uusi Fav Mun Köpis Favs -listalle!

Olis ihan super kiva kuulla mitkä on Sun Köpiksen suosikit -mitä sä suosittelet?

And let me know – ootko kokeillu näitä samoja?

Join my reality – create your own!

 

 

1

Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday