Reav by Anna K

RAW, RARE, REAL!

Inspiraatiota ja rohkeutta muodin, elämän ja intohimojen kautta. Aitoa nauttimista elämästä ja naiseudesta! Tavoitteenani on inspiroida ja rohkaista lukijoitani toteuttamaan itsensä näköistä elämää ja tavoittelemaan unelmiaan

– Join my reality, create your own.

Meillä kaikilla on intohimoja ja unelmia, onneksi elämässä on myös mahdollisuus tavoitella ja saavuttaa niitä. Minä unelmoin urasta muodin parissa ja saavutin sen, kovalla duunilla – Disturb Clothing, streetwear -brändi, jolle olen antanut ison osan itsestäni, joka on antanut paljon takaisin, mutta on myös vaatinut minulta paljon. Olen kiitollinen, että olen saanut olla mukana Disturb Clothing- brändin luomisessa, ja huomannut kuinka Disturb Clothing on kasvattanut minua -vahvemmaksi.

Minusta tuntuu että minulla on annettavaa myös muille – jokaisella on mahdollisuus toteuttaa unelmansa.

Unelmoi, puhu unelmistasi ja anna ihmisille mahdollisuus auttaa sinua toteuttamaan unelmasi – Anna unelmille mahdollisuus toteutua.

Itse kerroin Alonalle unelmastani kirjoittaa omaa blogia ja nyt se on totta, saan toteuttaa intohimojani blogin muodossa -oma blogini Poselandilla. As you know – Alona on rautaa! Olemme tehneet Alonan kanssa yhteistyöprojekteja Disturb.fi -vaateverkkokaupan yhteydessä. Tällä hetkellä meillä on tekeillä yhteistyöproggis – naisten sport -mallisto vahvalla streetwear viballa. En malta odottaa että päästään Alonan kanssa kuvaamaan sitä! Alona on jo näyttänyt pieniä Sneak Peekejä.

Lisäksi voin omalla kohdallani todellakin sanoa eläväni todeksi Poselandin visiota: It’s not about what you have it’s how you show it!

Minulle muoti ja streetwear ovat elämäntapa, jota maustan syvillä nautinnoilla. Parhaimmillaan muoti on yhdistävä voima.

 Itse olen nähnyt ja kokenut muodin voiman itseeni ja ympärilläni oleviin ihmisiin -jokainen positiivinen tunne, jokainen hymy, jokainen hetki jolloin näet että ihminen ihastuu itseensä ja peilikuvaansa  -korvaamatonta!

Yhdessä innostuminen muodin mahdollisuuksista -korvaamatonta.

Muiden rohkaiseminen nauttimaan omasta tyylistään, kropastaan ja seksuaalisuudestaan – korvaamatonta.

Mun fashion crush ATM on ehdottomasti Tanskalainen Premium brändi Nicklas Kunz. Standout piissejä täydellisillä leikkauksilla – Beoyond street level. Törmäsin brändiin Köpiksen CIFF -muotimessuilla. Tästä lupaan kertoa lisää tulevaisuudessa.

 w/love Anna K

Nahkatakki: Vero Moda

Keinonahkahousut: Topshop/ Zalando

Neckgarter: Nicklas Kunz

6

Jaa:

This Post Has One Comment

  1. ❤️?❤️?❤️?❤️

    Tätä lisää! Go Anna K!!

Vastaa

Close Menu

Black Friday