Take off – Mun Köpis

Olen nainen, joka kaipaa välillä isompaan kaupunkiin Tornion verrattain tyhjien katujen sijaan. Viime vuonna kävin Helsingissä joka kuukausi Helsinki Design School:n muotimarkkinoinnin koulutuksessa – jäin koukkuun ison kaupungin viboihin!

Nyt vuorossa Weekend Take Off Köpiksessä. Ah, mä rakastan sitä kaupunkia. Upeita vanhoja kivitaloja, arkkitehtuuria, persoonallisia kahviloita ja shamppanja baareja ja karkkina pohjalla: Köpis on täynnä miehiä super tiukoissa farkuissa – I can’t keep my eyes off them!

Mä en ole ikinä ollut kiinnostunut nähtävyyksistä, joten en meinaa luetella tähän Köpiksen nähtävyksiä – en edes oikeasti tiedä mitä ne ovat! Fiilistelen mieluummin persoonallisia ihmisiä, katutyylejä, rohkeita asuja, teollisia ympäristöjä, betoniparkkeja, trendikkäitä kahviloita yms. Köpiksessä huomaan lisäksi aina jääväni ihastelemaan Top Floor – huonestoja. Unelmoin Top Floor – asuntojen upeista maisemista Köpiksen ylle!

Tänä viikonloppuna saan pukea toppatakin sijaan nahkatakkini ja nauttia ison kaupungin viboista! Yleensä olen Köpiksessä muotiviikkojen aikaan, jolloin kaupunki paras paikka inspiroitua Scandinavisesta tyylistä! Tällä kertaa ei ole muotiviikkoja, joten keskityn nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta!

Elokuvia, visioita ja todella crispyä pizzaa Airbnb- kämpässä – just what I need!You need to try the real pizza before you go back to Finland – siis toi oli ihan taivaallista, ikinä en oo syöny noin crispyä pizzaa!

Gallery Pizza, CPH

Köpis on ihan super helppo kaupunki. Pääset suoraa lentokentältä metrolla keskelle kaupunkia about 15 minuutissa. Itse valitsen yleensä Airbnb -kämpän niin että se on varmasti korkeintaan viiden minuutin kävelymatkan päässä lähimmästä metroasemasta, koska silloin ei ole väliä sillä millä alueella kämppä on. Kaupungin ulkopuolella majoitus on edullisempaa, mutta tällä kertaa päätin ottaa asunnon ystäväni suosituksesta ihan keskeltä Köpistä – Love it!

Tää Sam:n kämppä oli ihan perfect! Viiden minuutin kävelymatkan päässä Norreport metroasemalta. Huoneisto on tosi Taskalainen – vanha puulattia, joka narisee tunnelmallisesti; korkeat ikkunat, joista valo pääsee sisälle huoneistoon ja lukot jotka pyörivät väärään suuntaan <3 Jokaisessa asunnossa, jossa olen Köpiksessä majoittunut seinät ovat pahvia, eli asumisen äänet kuuluvat läpi muista asunnoista, mutta jos tämä ei haittaa – go for it! Sam oli lisäksi hankkinut evästä jääkaappiin – so sweet! Suihkutilat olivat todella pienet, mutta kuitenkin toimivat. Enkä ole oikeasti ikinä nukkunut noin hyvällä ilmasängyllä!

Kämppä sijaitsi viiden minuutin kävelymatkan päässä Torvehallerne – ravintolamaailmasta. Tää on ihan super ihana alue, jos haluaa fiilistellä hyvää ruokaa, juomaa ja ihmisiä – Frendini mukaan Tanskalaiset tulevat tänne ”näyttäytymään” ja syömään fancysti. Ruoka maistuu taivaalliselle ja jengi näyttää super hyvältä – tykkään! Turistille tää mesta on aivan täydellinen spot, itse voisin istuskella alueella monta tuntia ja nautiskella big city viboja.

Join my reality – create your own!

 

 

 

 

 

 

 

 

1
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Joo noi kauppahallit oli ihan mieletön paikka. Ihania ruokia ja juomia mahtavista raaka-aineista. ? tuntupa niinku ois palannu huudeille ku luki sun tekstiä!

    1. Mariii <3,

      ihana kuulla, toi on niin nautiskelijoiden paikka, herkkuja nimenomaan mahtavista raaka-ainesta!

Vastaa

Close Menu

Black Friday