Gluteeniton pikalounas alle puolessa tunnissa

Gluteeniton pikalounas pelastaa kiireisen päivän

Tässä nopeassa reseptissä käytetään puolivalmiita gluteenittomia aineksia ja mennään sieltä mistä aita on matalin. Mäkkärin autokaista nappaa aikaa oikeastaan melkein saman verran, kuin tämän pikalounaan valmistus. Ainesosia voi säilyttää pakastimessa pahan päivän varalle.

Gluteeniton pika-wok

Neiti kippuravarvas istui pylly paljaana keittiön tasolla ja osallistui kokkaukseen sen minkä kerkesi, koira yritti napata gerbiilejä kopista, tein samalla myös riisipuuroa, joka meinasi palaa pohjaan. Mitä vielä.. no ruoka onnistui silti ja maistui muille – itse en luonnollisesti nyt koemaistanut.

Tarvitset:

2dl villiriisiä

500-1000g pakastevihanneksia (esim. Thai)

400g jauhelihaa

Mausteeksi suolaa, valkosipulia ja salviaa

Halutessasi yhden kasvisliemikuution

Paista jauheliha. Mausta se valkosipulilla ja salvialla. Ai että tuo salvian tuoksu on taivaallinen!

Lisää wok-vihannekset joukkoon. Paista hetki

Lisää villiriisit ja 5dl vettä sekä liemikuutio

Anna kiehua vähän yli puolella teholla noin 20min tai kunnes vesi on imeytynyt riisiin

 

<3: Tanja

1
Jaa:

This Post Has 4 Comments

  1. Avatar

    Vitsit on muuten hyvän kuuloinen resepti, lähtee huomenna testiin ❤️

    1. Avatar

      Toivottavasti tykkäsitte ruuasta 🙂

  2. Avatar

    Vitsit, tätähän voitaisiin meilläkin kokeilla! 🙂 Wokkeja ei olla syöty aikoihin, jotenkin jäänyt arkiruokien joukosta pois. ^^

    1. Avatar

      Kokeilkaa ihmeessä, ja jos tulee tuunausvinkkejä mieleen niin laitahan kommenttia. 🙂 itse kun en nyt pystynyt edes syömään tuota, niin jäi variaatiovinkit puuttumaan 🙂

Vastaa

Close Menu

Black Friday