Mehukas kanasalaatti paistileikkeestä

Mehukkain kanasalaatti

Kanasalaatin ei ole pakko olla kuivaa ja tylsää. Tiedättehän sellaisen ylikypsäksi paistetun broilerin filesuikaleen, jota saa jauhaa suussa kuin purkkaa ja lopulta huuhtoa alas puolella litralla vettä? Mulla on vaihtoehto tälle!

Kana itsessään on hyvin vähärasvaista, joten välillä voi aivan hyvällä omalla tunnolla valita sen astetta rasvaisemman version. Kanasalaatti maistuu taivaalliselta, kun sen tekee paistileikkeestä uunissa hauduttelemalla. Salaattipohjaksi käy hyvin se perus – salaatti, kurkku, tomaatti ja paprika.

Kanasalaatti neljälle

400g broilerin paistileikettä

2tl välimeren-yrttisekoitusta

2tl valkosipulijauhetta

1tl himalajan ruususuolaa

1-2rkl oliiviöljyä

Tee näin:

Nosta broilerit lämpeämään huoneenlämpöön.

Lämpenemistä odotellessa mausta ne: ripottele päälle yrttimausteet, valkosipulijauhe ja suola. Lorauta lopuksi päälle oliiviöljyä. Voit hieroa mausteet kevyesti broilerien pintaan

Paista uunissa keskitasolla 180 asteessa noin 45min. Savipadassa broilerista tulee erityisen mehukasta!

Paiston aikana pilko salaatti haluamistasi raaka-aineista

VINKKI!

Voit lopuksi “nyhtää” broilerit salaatin päälle, niin saat helpommin syötävän version.

Jos haluat ottaa kanasalaatin evääksi, nosta broilerit sellaisenaan laatikkoon. Kanasalaatti maistuu paremmalta, kun broilerit lämmittää ennen syöntiä.

 

<3: Tanja

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday