Pieni pala minusta

Moikka!

Olen Tanja, 27-vuotias pirtsakka (lue: yliaktiivinen) ja yltiöpositiivinen optimisti Joensuusta. Harrastan intohimoisesti ja tavoitteellisesti kuntosalia. Kuntosalin lisäksi miun elämään kuuluu perhe; kolme lasta, mies ja kaksi belgianjättikania. Leipätyökseni teen sairaanhoitajan hommia kolmessa vuorossa. Se siitä.

Tavallisesta punttisalilla voimaantuvasta perheenäidistä minut erottaa se, että mulla on tavoitteita ja teen tarvittaessa ihan sikana töitä saavuttaakseni ne. Kiviä ja karikoita on mahtunut miunkin matkaan, enkä ole vielä lähelläkään valmista (jos kukaan määrätietoinen heppu koskaan voi edes olla).

Kuva: Satu Laaninen

 

Miun treenitausta on täynnä ryhmäliikuntaa, uintia, punttia ja kaikkea siltä väliltä. Ryhmäliikunta kuului monen vuoden ajan osaksi elämää, sitä tein jopa ohjaajan puikoissa. Pitkään luulin, että se ois minun laji! Se kaikki pomppiminen ja sydämensä kyllyydestä revittely – ah ! Bodypump oli miulle kuuminta hottia kauan, mutta ykskaks vaan kyllästyin siihen, ettei painot enää millään nousseet. Ja sillon se tapahtui, siirtyminen kuntosalille. Se ahaa-elämys – täällä mulla on enää vain taivas rajana! Tuon ahaa-elämyksen jälkeen mulla on ollut niin nettivalmennuksia kuin pt-tuntejakin. Jatkuva projekti menossa jo ties monettako vuotta. Monet kysyy, miksi. Eikö joskus kannattais vaan rauhoittua. Mutta en halua! Voin hyvin näin ja rakastan tätä elämäntapaa!

Näistä teemoista lähden rakentelemaan blogia. Kirjoitan suurella sydämellä, niin rakkaudesta rautaan, ruokaan kuin kirjoittamiseenkin – mutta ennen kaikkea rakkaudesta elämään. Tervetuloa seuraamaan!

<3; Tanja

Kuvat: Satu Laaninen

0
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Ihan huiput kuvat! Tosi onnistunu alotus ja odottelen jo et pääsen lukemaan enemmän juttuja! 🙂

    1. Suurkiitos ❤️

Vastaa

Close Menu

Black Friday