Pinnalla 2018

Pinnalla pysymisen taito

Olen aivan surkea pysymään pinnalla kovinkaan monessa asiassa. Ok – sisäistän kyllä uudet asiat nopeasti ja vaihtelunhaluisena tyyppinä olen mukana heti – kunhan nää jutut tuodaan mulle kuin manulle illallinen. Tänään päätin – kerrankin- olla oma-aloitteinen ja googletin: ”Pinnalla 2018”. Törmäsin Ilta-Lehden tammikuiseen artikkeliin, joka sytytti palavan halun mielipiteisiin. Lue huumorilla!

Artikkelin voit lukea täältä: Ilta-Lehti

Väliotsikot on lainattu artikkelista

1. Teknologia lisääntymis- ja seksuaaliterveyden tukena

KYLLÄ – olen mukana! Ihan järjettömän epäsäännöllisen kuukautiskierron orjalle sovellus nimeltä Flo on antanut aivan mielettömän avun. Sovellus seuraa kuukautiskiertoa päivän tarkkuudella, kertoo ennustetun ovulaation päivälleen ja tekee toteutuneista kierroista kaaviota aina sovelluksen käyttöönotosta saakka. Sovelluksen voi kytkeä myös raskaustilaan, puhumattakaan sen tarjoamasta tuesta itse raskautumiseen. Sovellus kommunikoi mm. apple healthin kanssa ja näinollen puhelimesi voi jatkossa sisältää entistä monipuolisempaa dataa terveydestäsi. Kätevää – paperista kalenteria ei tarvitse enää selata esimerkiksi lääkärissä.

2. Hieman hurummat jutut kuten kristallit ja horoskoopit

Tuulestatemmattua!

Jos joogamatkojen, retriittien ja meditoinnin suosio mediassa kasvaakin, niin samaa ei tule tapahtumaan ennustajien, Tarot-korttien eikä horoskooppien osalta. Kuka enää luottaa mihinkään näistä, kun tiedämme kaikki, että horoskoopit kirjoittaa joku tavis toimittaja omasta päästään pyrkien siihen, että mikä tahansa ennustus osuu kenelle tahansa… kokeile vaikka, lukemalla vaikka seiskan horoskooppi jokaisen tähtimerkin kohdalta. 😉 Pakko tunnustaa – luen silti horoskooppeja silloin tällöin.

3. Tumma denim ja muhkeat villapaidat

Tumman denimin ymmärtää helposti! Tartteeko ihminen muuta collareiden lisäksi? Muhkea villapaita sen sijaan toivottavasti on menneen talven lumia. Paksut neuleet saavat kenet tahansa näyttämään suuremmalta kuin onkaan.

4. Nyrkkeily ja siitä jalostetut lajit

Totta, kuntosalibuumi naisten keskuudessa on varmasti hälvenemässä ja moni fitnessbloggaaja on jo tuonut näkökulmaa täysin toisenlaisiin treeneihin. Oli muoti mikä hyvänsä, olen itse käynyt ja tulen jatkossa myös treenaamaan lähinnä salilla.

Ihan by the way: Eikö ole hassua, jos harrastuskin valitaan muodin perusteella?

Jos sitä omaa juttua ei ole vielä löytynyt, niin kannattaa toki kokeilla kaikki pinnalla olevat asiat vuoronperään. Jossain kohtaa varmasti tärppää, ja pysyypähän kunto yllä koko ajan!

5. Leikkisyys palaa liikuntaan

Oi kyllä! Rypyt otsassa ei saa urheilla, sillä sen pitää olla päivän kohokohta ja antaa voimavaroja arkeen! Tätä lisää!

6. Vegaani(mättö)ruoka

Artikkelissa viitattiin Facebookin sipsikaljavegaani-ryhmään. Ihan huikea näkökulma vegaaniruokailuun – ei enää pelkkää papua, linssiä ja tofua, vaan maukasta värikästä egoruokaa! Väitän, että tällä näkökulmalla muutetaan ajatusta vegeruuan olevan hippien pöperöä ja tuodaan vegeversiot lähemmäksi sekasyöjää. Sitä paitsi pitää muistaa myös, ettei tämäkään ole ON-OFF valinta.

7. Erilaisista suhteista puhutaan entistä avoimemmin

Skippaan tämän osion, koska se vaatisi kokonaisen oman artikkelin. Mutta myönnän, teema on pinnalla ja ihmiset ovat rohkeampia. En seiso kenenkään tiellä, mutta aivan kaikkea en kuitenkaan myöskään ymmärrä.

 

<3: Tanja

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday