Puhdistava sitruunavesi

Sitruunavesi puhdistaa ja poistaa turvotusta

Jos minun pitäisi valita yksi yksittäinen hyvinvointiin vaikuttava juttu, valitsisin sitruunaveden. Sitruunavesi puhdistaa ja poistaa todella tehokkaasti nestettä. Myytti tai ei – mutta se toimii.

Sitruunavesi kannattaa juoda tyhjään vatsaan aamulla noin puolituntia ennen aamupalaa. Jos sitruunavettä ei ole aiemmin käyttänyt, huomaa vaikutuksen jo muutaman tunnin päästä jatkuvana vessatarpeena. Sitruuna on todella tehokas nesteenpoistaja! Koska virtsaamisen tarve kiihtyy, auttaa sitruunavesi myös huuhtomaan myrkkyjä kehosta.

Säännöllisessä käytössä vastaavaa jatkuvaa virtsaamisen tarvetta ei enää ilmene. Uskoisin, että tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei kehoon kerry samalla tavoin ylimääräistä nestettä. Jos haluat tavallista poikkeavista turvotuksista eroon, suosittelen lämmöllä kokeilemaan.

Sitruunavesi vaikuttaa terveyteen monella muullakin positiivisella tavalla. Sitruuna sisältää erityisen paljon keholle hyödyllisiä mineraaleja ja vitamiineja.

C-vitamiinin ja saponiinin ansiosta sitruuna tukee kehon omaa immuunipuolustusta. Sitruunaveden nauttimisesta on hyötyä siksi myös flunssan häädössä. Se myös auttaa torjumaan vapaita radikaaleja ja näin ollen vaikuttaa merkittävästi ihon kuntoon.

Ehkäisee virtsatieinfektioita kiihdyttämällä virtsaamistarvetta.

Sitruuna sisältää kaliumia, joka tukee aivojen normaalia toimintaa, kontrolloi verenpainetta ja stimuloi hermostoa.

Pektiinikuitujen ansiosta mieliteot vähenevät ja painonhallinta helpottuu.

Sitruunavesi vähentää myös vatsan oireilua (turvotus, röyhtäily, närästys).

Sitruunavesi:

Käytä luomulaatuista sitruunaa. Juo sitruunavesi lämpimänä – eli tee se illalla pöydälle ja nauti aamulla heti tyhjään vatsaan. 

Purista puolikas sitruuna

Lisää se 0,5L:n raikasta vettä

Anna seisoa yön yli ja nauti aamuisin

Terveysvaikutukset huomaat kaikkein parhaiten käyttämällä sitruunavettä joka päivä, mutta siitä on hyötyä myös kuuriluontoisesti. Alkuun sitruunavesi voi maistua kitkerältä, mutta suu tottuu siihen nopeasti. Kun aamun starttaa jollakin näin ihanan raikkaalla ja terveellisellä, voi oma motivaatio terveellisiin elämäntapoihin lisääntyä myös. Paras alku päivälle on kehoa ravitseva ja hyvinvointia tukeva. Harva täysin luonnossa kasvava juttu voi tarjota jotain näin hyvää. Tiedän – kuulostaa huuhaalle, mutta olen omakohtaisesti todennut tehon.

 

0
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Avatar

    Tämä kyllä toimii! 🙂 Mie teen välillä kuuriluontoisesti näitä sitruunavesiä aamuisin, jos tuntuu että turvottaa tai on vetämätön olo. Kylmänä olen tosin juonut, mutta pääasia, että toimii. 🙂

    1. Avatar

      Sitruunavesi on pop! Nyt dieetillä oon lisännyt siihen vielä glutamiinia ja omenaviinietikkaa. Maistuu niinkin, mutta se sitruuna on kyllä mulle siinä se juttu.

Vastaa

Close Menu

Black Friday