Taattua laatua tarjoilee Puhdistamo

Puhdistamon OptiMSM+Mustaherukka – huipputuote!

Tämä postaus on kirjoitettu puhtaasti rakkaudesta tuotteeseen, eikä siihen sisälly kaupallista yhteistyötä.

 

MSM tulee sanasta metyylisulfonyylimetaani. MSM:lla on kerrottu olevan lukuisia terveysvaikutuksia aina hiusten ja kynsien kasvusta diabetekseen ja nivelien terveyteen. Lisää voit lukea esimerkiksi täältä ja puhdistamon tuotteesta Puhdistamon sivuilta.

Reilu vuosi sitten havahduin polvien napsumiseen kyykätessä. Napsuminen ei ole vaarallista, mutta pian siihen alkoi liittyä treenin jälkeistä kipua polvessa. Samaan aikaan huomasin, että hiukseni olivat tosi elottomassa kunnossa (mikä voi kyllä johtua myös dieettaamisesta, suolisto-ongelmista ja vetyperoksidivaalennuksista). Kynteni ovat aina olleet vahvat ja niiden kasvutahti on ollut sen verran kiivasta, että kynsisaksia on saanut kuljettaa taskussa mukana. Kuitenkin myös kynnet alkoivat lohkeilla. Kaikkein suurin vaiva minulle silti oli tuo kipu polvissa. Hirveä riesa, sillä elämäni on lasten pukemisen ja myös sairaanhoitajan työn vuoksi melkeinpä puoliksi kyykyssä oleilua.

Hoitaja ei mene lääkärille, ennen kuin on hengenlähtö lähellä. Niinpä minun oli välttämätöntä löytää nivelten hyvinvointia edistävä tuote ja apu löytyi tosi läheltä, ihan K-Marketin hyllystä MSM-jauheen muodossa. Käytin pitkään maustamatonta MSM-jauhetta, jonka sekoitin joka-aamuiseen sitruunaveteen. Sitruuna peittää hyvin MSM-jauheessa muutoin olevan kitkerän maun ja combo toimii ihan kivasti. Kunnes löysin uuden luottotuotteen: Puhdistamon OptiMSM+mustaherukka -combon.

Puhdistamon OptiMSM on maailman puhtain MSM-jauhe. Maustamaton MSM maistuu kitkerältä, mutta mustaherukan kanssa se suorastaan kuuluu yhteen, eikä mitään häiritsevää sivumakua jää. Tuote ei myöskään paakkuunnu säilytyksessä. Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

 

<3: Tanja

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday