Vähähiilihydraattinen wok tuoreista vihanneksista

Viikon ruokavinkki – vähähiilihydraattinen wok tuoreista vihanneksista

vähähiilihydraattinen ruoka

Kuten olen jo usemmassa postauksessa maininnut, niin mulle on koittaneet vähähiilihydraattiset ajat. Ennenaikaan kai tämän varaläskin oli tarkoitus lämmittää ihan koko talven ajan, mutta mulla on kyllä ihan riittävän lämmin toppatakki, joten menkööt.

On kurjaa kokkailla muille jotain maailman herkullisinta pöperöä ja kuolata itse vieressä heidän syödessään, joten voi olla, että dieetti vaikuttaa myös jonkin verran näihin viikon ruokavinkkeihin. Tämän viikon ruokavinkkinä mennään presis dieetin mukaan. Annoskokoa en tietenkään voi kertoa, ja vaikka kertoisinkin, ei se välttämättä olisi oikea annos kenellekään muulle.

Vähähiilihydraattinen wok tuoreista vihanneksista

Tarvitset:

1 kesäkurpitsan

1 paprikan

2 tomaattia

3 isoa tuoretta herkkusientä

esim. 400g (naudan) vähärasvaista jauhelihaa

Meiran pihvimaustetta

suolaa

vhh

Näin se tehdään:

Anna jauhelihan lämmetä huoneenlämpöön noin 30min ennen ruuan valmistusta

Pese ja pilko kaikki vihannekset

Kippaa ne yhteen isoon kulhoon

Paista jauheliha, mausta se sopivan suolaiseksi ja lisää pihvimaustetta (varoen, on aika topakkaa tavaraa)

Lisää lopuksi vihannekset ja paista ne siten, että sienet kypsyvät ja muut vihannekset lämpiävät

 

<3: Tanja

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday