Viihdynkö kotona liian hyvin?

Moikka! Täällä kirjoittelee yksi väsynyt matkalainen. Olin maanantaista keskiviikkoon Helsingissä valmennuksessa työn puolesta. Aihe oli antoisa ja mielenkiintoinen, mutta olin silti aivan poikki noiden koulutuspäivien jälkeen ja molempina iltoina olin jo kymmeneltä peiton alla kuorsaamassa.

Kiharat

Valmennuksen yksi isoimmista aiheista oli hyvä asiakaskokemus ja sen merkitys yritykselle. Jos sua kiinnostaa aihe, niin suosittelen lämpimästi tsekkaamaan esimerkiksi Kalle Ruuskasen (Muutostoimisto Flow) Youtube-pätkiä aiheesta. Toinen mieleenpainuva puhuja oli Harri Gustafsberg, joka kertoi enemmän omasta jaksamisesta ja tärkeydestä työyhteisössä sekä intohimosta työhön.

ostoskeskus kauppakeskus forum jouluvalot

Pääsin siis kuuntelemaan todella hyviä puhujia valmennuksen tiimoilta, enkä kadu lainkaan sinne menemistä. Olen kuitenkin todella huono lähtemään pois kotoa. Viihdyn hyvin omassa kodissamme ja mun on vaikea lähteä mihinkään reissuihin/ tapahtumiin pois kotoa. Tämän olen tunnistanut itsessäni jo pidemmän aikaan ja tiedostanut olevani melkoinen introvertti. En pidä kovinkaan paljon sosiaalisista tapahtumista tai huomion keskipisteenä olemisesta. Toisaalta koen selviytyväni näistä tilanteista aina hyvin, mutta ne ovat melko uuvuttavia. Mun on vaikea lähteä kotoa, vaikka useimmiten olen ollut tyytyväinen, että olen lähtenyt, kuin että olisin katunut sitä.

Tämä sama päätee myös ystävien näkemisessä. Arkipäivät menee töissä ja harrastuksissa ja viikonloput, jolloin mulla olisi aikaa paremmin, vietän mieluummin kotona ja lataan akkuja tulevaa työviikkoa varten. Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö välittäisi ystävistäni ja viihtyisi heidän seurassa, päinvastoin, mulla on aina mukavaa, kun näemme. Se itse lähteminen vain jonnekin tuntuu vaikealta. Toki kotona pystyn myös rentoutumaan kaikista parhaiten. Tämä asia ärsyttää mua itsessäni ja haluaisin sanoa olevani sosiaalinen, mutta näin se ei vaan taida mennä. Vihdynkö kotona jopa liian hyvin?

Joulukuusi joulu

Memphis Kamppi ravintola

Ehdimme käymään valmennuspäivien jälkeen Kampissa ja Forumissa hieman shoppailemassa ja myös nauttimassa hyvästä ruuasta Memphissä ja Classic Pizza Restaurantissa.

Huomenna pitäisi jälleen lähteä päiväksi Helsinkiin uusien ihmisten pariin, joten myönnän…olen hieman kauhusta kankeana pelkästä ajatuksesta. Tuudittaudun ajatukseen, että tiedän siitä tulevan mahtava päivä!

Pystytkö samaistumaan näihin tunteisiini? Oletko sä enemmän kotihiiri vai kyläluuta? Hyvää viikonloppua!

♥Jenni

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday